EL NOSTRE OBJECTIU: QUE T’ENTENGUIN, QUE T’ATENGUIN I QUE ET RECORDIN • Barter

EL NOSTRE OBJECTIU: QUE T’ENTENGUIN, QUE T’ATENGUIN I QUE ET RECORDIN

Que aixequi la mà el primer que no s’ha avorrit en una videoconferència i s’ha posat a xafardejar els llibres que hi ha darrere del ponent. O que et sorprenguis pensant com està de prop de la càmera o … a qui li parla? On està mirant?

Són detalls que, fins ara, no li donàvem cap importància, però que, amb el boom de les reunions i conferències online, ens han fet descobrir que hi ha una millor manera de que et recordin i entenguin tot el que vols explicar.

Aquest nou tipus de comunicació necessita impactar per ser recordada. Fons neutres, bona postura davant de la càmera, llenguatge corporal subtil, parlar sense presses i un somriure sincer són alguns dels consells que ens lliura Maribel Vilaplana, experta en comunicació i amb més de 20 anys d’experiència en mitjans.

La nostra gran amiga Maribel ens dona uns tips sobre com aconseguir una “Comunicació d’impacte a través de les pantalles”. Maribel és una d’aquelles persones que marquen tendència i de les que tots podem aprendre.

Amb els seus tips i la nostra ajuda aconseguiràs lliurar el teu missatge d’una forma eficient i inoblidable. Pren paper i llapis i apunta!