Fórmules comercials per 2021. Impacta als teus clients i distribuïdors en el primer semestre del l'any • Barter

Fórmules comercials per 2021. Impacta als teus clients i distribuïdors en el primer semestre del l’any

Amb l’any nou tenim nous objectius comercials, però “velles” restriccions. Com aconseguir impactar en els teus clients i distribuïdors en el primer semestre del l’any?

L’arribada de 2021 porta amb sí noves esperances, la vacuna i nous objectius a aconseguir, però de moment, tot segueix igual que el 2020 … encara no podem reunir-nos físicament amb clients i distribuïdors, no podem assistir a esdeveniments professionals a presentar els nostres productes i el nostre equip comercial necessita zooms “arreglats”. ¿Què podem fer?

Seguir innovant, pensant i buscant alternatives a les nostres vells costums. Has de trobar altres maneres d’arribar al teu públic.

Presentació de productes, demostracions, seminaris, presentacions comercials, vídeos o Workshops es poden fer en línia, de manera creativa; directa, eficient, eficaç i econòmicament. Aquí tens algunes idees:

  • Videoconferències de nivell Networking: Ús de vídeo i àudio en alta definició, amb la possibilitat de compartir tot tipus d’arxius i interactuar en directe amb els assistents mitjançant veu, àudio o xats. Reuneix-te amb els teus clients i distribuïdors per tancar acords.
  • Webinars Presentació de productes / novetats: Activitats online on s’utilitza l’escriptori de l’ordinador com a pantalla interactiva. Comparteix vídeos, presentacions i escriptoris virtuals. Hologrames 3D, RA: Aconsegueix aquest efecte WOW.

Comparteix i explica als teus clients quines són les teves últimes novetats!

  • TV i streaming en línia: Possibilitat de realitzar vídeo en streaming durant l’esdeveniment onsite o en plató. En obert o per a un grup exclusiu de convidats. Connexions en directe multipunt. Demostra com funciona un producte o servei afavorint a el mateix temps el contacte directe entre els professionals i el públic.
  • Esdeveniments complets en línia: conferències, keynotes, reunions, lliuraments de premis, activitats de networking, o gairebé qualsevol activitat de les que coneixíem en els presencials, es poden dur a l’online. Tan sols ens cal clients atrevits!

Però si us plau, fes-ho bé. Pren-te el teu temps per planificar, redactar les 3 idees o missatges clau, crear un bon storytelling, vestir-lo bé, seleccionar una bona eina en línia, tenir un bon plató o decorat (els fons virtuals no molen, i la llibreria de casa teva, tampoc), cuidar la teva imatge, el vocabulari, els elements audiovisuals, la interacció amb la teva audiència, etc.

En Barter també ens ha tocat adaptar-nos i repensar la nostra estratègia, els nostres serveis i la manera de relacionar-nos. Com la gran majoria, l’online és la nena dels nostres ulls, tant és així que fins i tot hem muntat un set de gravació a les nostres oficines!

Hem tingut la sort de poder treballar en molts projectes en línia, sobretot en el 2020, i hem après (a part de especialitzar-nos en Zoom, Teams, Meet o Webex) a treballar amb eines com Wachity, Swapcard, Meetmaps i ens ha passat de tot , com per exemple, que a un ponent li va caure un llamp a casa a la meitat de la seva xerrada … ell està bé, però òbviament la seva connexió caure … i va ser aquí on l’experiència del mestre de cerimònies, de l’equip tècnic i de l’equip de l’oficina tècnica va marcar la diferència i va salvar l’esdeveniment.


En fi, incidències a banda, el 2021 ens porta ments obertes a canvis i a la innovació. A explorar noves formes per comunicar-se i de relacionar-se, i a valorar més a les persones.

Contacta amb nosaltres si necessites ajuda per dinamitzar la teva activitat comercial, amb les teves presentacions, esdeveniments o conferències i fins i tot amb els teus clients.

Aquí et deixo exemples d’esdeveniments que hem realitzat en 2020: Smart City Live Congress, Liber Digital, Biz Barcelona i Ocupació , jornades Barcelona Fàcil, Presentació de la “Carta de Derechos Digitales”, Premis Emprenedor XXI, Barcelona Techspirit, Tourism Innovation Summit, IQS Tech Factory Talk Series, OnAir Flight Night, Foro Piscina i IQS Tech Fest 2021.