Jo he estat a BIZBARCELONA - SALÓ DE L'OCUPACIÓ • Barter

Jo he estat a BIZBARCELONA – SALÓ DE L’OCUPACIÓ

Al mes de març es va accelerar l’ús de tecnologies i plataformes online per fer reunions, webinars i tot tipus de trobades digitals, però tots esperàvem amb ànsia i gran expectació el moment en què es poguessin celebrar de nou esdeveniments presencials o híbrids.

Aquest moment va arribar aquesta setmana amb la celebració de BIZBARCELONA – SALÓ DE L’OCUPACIÓ, el primer gran esdeveniment híbrid celebrat al nostre país des de l’inici de la pandèmia.

Fira Barcelona ens va confiar les tasques d’Oficina Tècnica per a la coordinació del programa de conferències, ponents, gestió de les entitats col·laboradores, de gestió de les diferents activitats de networking o formació, d’assessoraments en línia i presencials de la mà dels millors experts, així com la coordinació de l’Acte de lliurament dels Reconeixements “Barcelona mai s’atura”.

L’experiència ha estat intensa, enriquidora i nova en molts aspectes.

Hem après a conviure i respectar les mesures de seguretat anti COVID19, ens hem adaptat a la multicanalitat … a connectar amb altres professionals a través de la plataforma digital, a veure conferències en streaming, a rentar-nos les mans obsessivament, a saludar-nos en la distància i malgrat tot, hem pogut sentir la il·lusió de tots els participants per tornar. Tornar a veure’ns, a llegir-nos, a connectar, a recomanar, a aprendre, a escoltar i a col·laborar entre tots per aconseguir un esdeveniment d’èxit, com ha estat BIZBARCELONA – SALÓ DE L’OCUPACIÓ.

La nova situació ens ha obligat a replantejar tant el format dels esdeveniments que veníem fent fins ara com el model d’ingressos, l’aforament, la dinàmica dels mateixos, els espais, com fer networking, com aconseguir una comunicació d’impacte i com connectar de veritat amb els assistents de l’esdeveniment.

Com ha demostrat BIZBARCELONA – SALÓ DE L’OCUPACIÓ, el contingut, les persones i com es relacionen entre si, segueixen i seguiran sent el més important dels esdeveniments on i off line.

En Barter, seguim fent el que millor se’ns dona: organitzar esdeveniments de qualitat, independentment de l’eina o de canal de comunicació utilitzat i adaptats a la nova situació, amb noves idees i solucions online.

www.barter.es