Jo he estat a HIP - La primera fira presencial de 2021, a IFEMA • Barter

Jo he estat a HIP – La primera fira presencial de 2021, a IFEMA

La cinquena edició de HIP va obrir les seves portes al març, després de més d’un any sense activitat firal a IFEMA, on més de 300 marques i 400 experts es van unir al Pla de Suport a l’Hostaleria Espanyola amb ajudes, promocions, formació i diverses activitats.

Es podia sentir l’emoció col·lectiva, la il·lusió de la re-trobada, l’esperit lluitador de tots els que hi eren, la sensació de recuperar un trosset del que eren les nostres vides d’abans, les ganes de relacionar-nos, veure’ns, parlar … la prudència estava representada en les mascaretes i la distància social.

Tant l’organització, el recinte, com els assistents, es van bolcar per fer de HIP un esdeveniment segur, respectant totes les mesures anti-covid i complint amb els protocols sanitaris Business Safe que han anat més enllà dels recomanats per les autoritats.

També es palpava en l’ambient la gran expectació i il·lusió de poder veure i escoltar, dins de l’Hospitality 4.0 Congress a experts de la talla de Ferran Adrià, Paco Pérez, Kike Sarasola o María Jesús García, entre molts altres.

Després d’aquests 3 intensos dies de convivència, a Barter ens sentim orgullosos del sector horeca, un sector que, a l’igual que el dels esdeveniments i salvant les distàncies, ha mostrat una resiliència i una capacitat d’adaptació contínua. Un sector per al qual la digitalització, la innovació, adaptació, reinvenció i les mesures de prevenció Covid-19 han estat claus.

NEBEXT – Next business Exhibitions ens va confiar les tasques d’Oficina Tècnica per a la coordinació del programa de conferències, ponents, entitats de la Community, així com la gestió dels finalistes en l’Acte de lliurament dels “Horeca New Business Model Awards”.

A l’Onsite, en aquesta edició més que mai, s’ha posat de manifest la importància de la feina i la col·laboració entre equips: des dels tècnics audiovisuals, passant per els i les hostess@s, i acabant en els equips de neteja (i no precisament en aquest ordre). La coordinació, col·laboració i esforç de tots els que formàvem part de l’equip “invisible” dels esdeveniments, ha fet HIP un esdeveniment segur i a més, emocionant.

I és que, a l’igual que el claim d’aquesta edició de HIP – HOSPITALITY INNOVATION PLANET, el veritable valor s’aconsegueix a través del… JUNTS.

En Barter, seguim fent el que millor se’ns dóna i el que més ens apassiona: organitzar esdeveniments de qualitat, de networking positiu, tant presencials, híbrids i online … l’important, són les persones!

www.barter.es