Girbau - Convención Anual • Barter

Girbau

Convenció Anual de Vendes

Fundada el 1960, Girbau és una companyia líder mundial en solucions integrals de bugaderia professional dirigides a el sector industrial, comercial i veneu, reconegudes per la seva alta innovació, qualitat i sostenibilitat.

Amb seu central a Barcelona, ​​la companyia opera en més de 100 països, compta amb 17 filials a Europa, Amèrica de Nord i Llatina, Oceania i Àsia i centres de producció a Espanya, França i la Xina. En total, 53.000 m2 destinats a la fabricació.

Disposa de filials a Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Colòmbia, Cuba, Xina, Emirats Àrabs Units, Espanya, Estats Units, França, Itàlia, Mèxic, Portugal, Regne Unit i República Dominicana, al costat d’una àmplia xarxa de distribució.

A causa les circumstàncies de la COVID-19, el 2020 Girbau decideix confiar en Barter per organització de la seva convenció anual, aquest cop, 100% Online.

Keynotes, comitès, reunions en grups, workshops, presentació de productes virtual i informes de resultats van ser presentats en línia.

Suport en la definició i disseny de l’esdeveniment, selecció de la millor plataforma i estructura tecnològica, creació i realització de briefings, gestió dels speakers i mestre de cerimònies, de materials i vídeos, gestió dels moments break i dinamització activitats networking, enquestes, streaming, creació de formulari de registre i coordinació de tot l’equip tècnic, van ser algunes de les tasques realitzades per Barter.

Web oficial:

0

Dies

0%

Online

0

Filials

0

Països

Event Design

Event Planning

Speakers & VIP

Networking Activities

Operations & Event Production

MEMÒRIA VISUAL DE L’ESDEVENIMENT