IESE Business School • Barter

IESE Business School

Cerimònia de graduació MBA 2021

Cerimònia de graduació de l’IESE Business School – University of Navarra – MBA 2021, on van participar 365 alumnes i 32 professors presencialment a les seves instal·lacions i, mitjançant connexió online amb més de 1200 amics i familiars des de diferents parts de món.

Barter va col·laborar en la Conceptualització i Producció general de la cerimònia. En col·laboració amb Asensio Comunicació Visual es van coordinar els rodatges per a la creació de 7 videoclips amb continguts sobre el màster, la vida dels alumnes, els professors, les instal.lacions, clip inspiracional MBA, i altres continguts per donar una imatge i format diferent a les cerimònies celebrades en la institució. Es van coordinar les localitzacions de rodatge i agendes de més de 80 persones participants en aquests vídeos.

Barter va col·laborar també en la gestió dels alumnes presencials i els online, els ponents institucionals, així com amb els participants en línia.

Gestió logística d’espais i equipaments, gestió tècnica de la sala i streaming en col·laboració amb els equips d’IESE i partners del client.

+0

ALUMNI

+0

PARTICIPANTS ONLINE

Operations & Event Production

Event Planning

Program Management

Speakers & VIP

Program Management

MEMÒRIA VISUAL DE L’ESDEVENIMENT