Liber • Barter

Liber Digital 2020

L’esdeveniment 100% digital ha comptat amb la participació de 187 empreses expositores de 8 països i han assistit 2.102 professionals tant d’Espanya com de més de 50 països diferents, entre els quals destaquen l’Argentina, Mèxic, Colòmbia i els Estats Units.

Barter ha desenvolupat les funcions d’Oficina Tècnica de congressos, gestionant els speakers dels dos platós físics i els online. Organització de la cerimònia de lliurament de premis, convocatòria i gestió de Compradors i Bibliotecaris internacionals convidats a la sala.

Gestió de la plataforma LiberDigital, de la seva configuració, suport tècnic, gestió d’expositors, estands virtuals i marketplace i atenció a client online abans, durant i després de la celebració Liber. Creació, gestió, seguiment i dinamització de les reunions de networking B2B entre compradors, prescriptors, bibliotecaris i venedors a Liber.

Barter també va col.laborar en la edició de 2018, on hi havia una àmplia oferta comercial, oportunitats per a l’exportació, tot el coneixement i novetats editorials i propostes de networking per a impulsar els negocis.

Liber està impulsat per la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya i organitzat per Fira de Barcelona.

+0

Ponents

+0

Expositors

+0

Assistents

Event Planning

Program Management

Speakers & VIP

Networking

MEMÒRIA VISUAL DE L’ESDEVENIMENT