Premios Emprendedor XXI 2019 • Barter

Premios Emprendedor XXI 2019

Més d'11 anys identificant a les empreses amb major potencial i acompanyant-les en el camí a l’èxit

Els Premis Emprenedor XXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, el servei per a empreses tecnològiques i inversors, que té com a objectiu identificar, reconèixer, i acompanyar a les joves empreses amb major potencial de creixement. Aquests premis estan co-atorgats amb el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través de l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA) a Espanya i Banc BPI a Portugal, i compten amb el suport de més de 130 entitats de referència implicades en el desenvolupament de les empreses innovadores.

Els Premis Emprenedor XXI pretenen ser l’impuls d’aquelles empreses que ja han fet els seus primers passos, que els permeti accelerar el seu procés de creixement i expansió global.

Des de la seva creació, l’any 2007, s’han invertit prop de 4.634.000€ en premis i hem acompanyat a 314 empreses. Però, més enllà dels premis atorgats, els guanyadors destaquen la visibilitat, prestigi i accés a contactes com els principals valors que aporta guanyar aquest reconeixement.

Barter col·labora en aquest projecte des del 2017.

Event Planning

Venue Research

Content Curation

Program Management

Speakers & VIP

Calls For

Networking Activities

Operations & Event Production

Support on Marketing and Communication