Smart City Expo Jaipur 2018 • Barter
0

VISITANTS

0

PONENTS

0

CIUTATS

0

EXPOSITORS

Smart City Expo Jaipur 2018

La missió és mostrar la innovació en l'àmbit de Smart Cities a escala mundial.

L’objectiu principal del congrés és la necessitat imperiosa d’empoderar les ciutats i, per tant, de potenciar les persones. Volem crear una plataforma de negoci que permeti la discussió excepcional per a tots els que treballin fent front a reptes urbans similars i generar oportunitats d’acció.

Es tracta d’una conferència internacional on experts i representants de les ciutats intel·ligents de tot el món es reuniran per discutir les solucions als reptes als quals s’enfronten les ciutats actuals en termes d’eficiència, planificació urbana i desenvolupament social i econòmic d’avui en dia. L’Índia té la distinció única de ser un dels primers adoptants de Smart Cities i es compromet a transformar 100 ciutats del país fent-les amigables i sostenibles per als seus ciutadans. L’Índia continua invertint i ampliant l’àrea coberta per Smart Elements sota la direcció del Govern de l’Índia.

L’esdeveniment és una oportunitat per a nosaltres – com a país per mostrar els nostres esforços i èxits en l’espai de les ciutats intel·ligents i serà un motor de promoció econòmica.

Event Planning

Program Management

Speakers & VIP

VIP Hosted Guest

Operations & Event Production